January 29, 2010

First entry berserabut

SAYA TAK TAHU NAK KATA APA.. hehe

Sebabnya isnin ni saya akan pergi mempraktikalkan diri saya kat Pakar Puteri. Haishh nmpaknya saya tak akan membawa laptop sebabnya takut ilang..

Dah la hostel kat sana take guard. Nyaye klo ilang.. an an an..

Nampaknya laptop ini akan dijaga oleh ayahku

wah sukala dia! haha

kompom dibawak ke officenya[pss jaga leklok k]

Tapi kadang2 boring gak, maybe aku akan membawa jugak laptop ni..

Hmmm bawak kot? Ker tak payah!! Bawak2 farhana

Eh entahlahh.

Tapi ada satu perkara yang aku masih x dapat tahan gelak


.
.
.
.



apa yang korang boleh katakan ble nampak gambar budak belia kat bawah ni?


aku tak pacaya sebab
AKMAL JADI KETUA DARJAH???!!

haha aku x pecaya langsung.. mcm mana plak dia bole terpilih ni..

ni mesti ramai kawan pompuan yang vote untuk dia ni..


Dia pakai speck.. tu yang x ley bla, power dia agk ar, 100 lbh jep

tapi akak tetap akan menyokongmu, kalau ada kawan yang membulimu..dia tak kenal agi akk dia sape. Sape nak buli adek aku, meh sini aku kasi injection kat dia dulu..haha mtg2 x lama agi nak blaja psl jarum

tapi apa pon dia tetap comel di hatiku :)
GO AKMAL GO AKMAL

Luve,
sis Ana

8 comments:

saya_arief said...

pergh....hensem ma ketua darjah...
good...

r-mean said...

guna la kunci laptop..
takkan hilangnya..

mcm prof la adik akmal..hehe

joegrimjow said...

agaga
comey2

pakai spek da skrg mmg akan naik mencanak la nanti

gud luk kuetua kelas

farhana said...

arief - hensem ngn comel ;) ngah2

farhana said...

r mean - wah boleh gak Prof Akmal, amin.. ;)

farhana said...

joegrimjow -mencanak tu apa?

armin yosh said...

dah lama farhana xpost gmbr si akmal tuh..dah besar dah dia..
tahniah dpt jd monitor class

farhana said...

same2 :)