November 1, 2009

Admire someone.. ^_^

Sekarang ni aku terasa macam nak admire someone la plak..




Nak tau sape??




Hmmmmmm

Sape ek??







Teka teka......


jeng3..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
???





Sebab2 aku nak admire die adalah atas dasar untuk gembira, suka2 dan tenangkan jiwa aku...

Tak salah kan tak salah kan..






lebih2 lagi bila kita tengok muke die.. jiwa happy jer.. ngah2












Hehe aku admire ngan pets la..







Aku teringin sangat nak bela kucing..


Gyler comel..................!


Tak pon kura-kura



Hamster pon bole gak... comel... wehee~
Tapi ada satu benda jer yang aku x boleh bela sangat..


nAK TaHu aPa?








iaitu sang monkey boon.. nyanye kalau2 die majuk ngan aku tak pasal2 aku plak yang kene hempap ngan badan dia yang besar gedabak tu, penyet aku..
haha



comey tak?

Just for fun entry ni.. sebab aku memang teringin sangat nak bela pets, sebagai peneman hidup, haha. Kalau boring2 bole aku layan dia. Jangan fikir bukan2 okey =)

19 comments:

r-mean said...

farhana ney cam kawan sy jgak.
suke ble binatang..
dier ade bela kucing, hamster..
kura2 pun prnh jgak..
terutama kucing..pntng jupe jer..membuat la dier..
tapi dier xprnh bela sang monkey boon..ahaha

ubye said...

nurse smpt ke nk bele2 neh
huhu,..
waaa lame x jengok blog neh..
!!
da bnyk prubahan ek,.
nice2

ubye said...

nurse smpt ke nk bele2 neh
huhu,..
waaa lame x jengok blog neh..
!!
da bnyk prubahan ek,.
nice2

sophie said...

suke kucen the most.. me0wme0w~~

d|n said...

comel gile kucing 2..
klo ade kat dunie skang ni..
da lame ak bele beliau..huhu
rekamen kat ak la skit..
pot baik dpt kucing comel..haha

myra :) said...

kucing is better kot. myra de kucing. hee lw pndai jge dari kecik, t ye manje cgt. hee

KaMbInGHeNsEm said...

admire saya ok gak.....saya memang suker awk......

mamariesya said...

huhu...cedihnye bile tingat psl ank kucing i...name dia nemo.dia ilang mase seminggu nk raye baru ni...sampai skrg x blk2...tomel sgt kcg tue bulu dia putih n mate kaler biru...cian ank i, dia mmg suke kcg..i rase anak jiran2 i yg keje kan kucing tue...bdk2 kat situ so notty...haishh...nk marah2 kang anak orang...i dahla baru pindah kt stu...huh...

fana, bele la kucing..its good 4 ur soul...

cimon said...

btul ke admire kucing nie...

ke...doktor kat c2...

heheh (^v^)

(p/s:rumahku d kg slalu ade je kucing2 yg singgah lepak/tido/makan-xyah bela2 lg...)

faqiha said...

wah pencinta haiwan :D

farhana said...

r mean - huhu yeke

farhana said...

ubye - haha thnx ubye..lme gyler x borak2 ngn ubye ;)

farhana said...

ubye- tak taula sempt bela ke x.. kui3

farhana said...

sophie - sama2 hehe

farhana said...

d|n - haha bukan ke kucing merata rata nape plak nk suro aku rekeman kan kucing tok ko? ;)

farhana said...

myra - taw tape mira ;)

farhana said...

mama - tapela mama nak buat cmne :( be patience k dear

farhana said...

cimon - doktor? ;) mstla ske kucing buat apa admire doktor yg dah kawen tua kerepot.. ngah2

farhana said...

faqiha - of course ;)