October 16, 2009

Happy sweet 8teen!!

my sweet 18, my sweet pimple.. aisehh


Tanggal pada 14 Oktober lalu, tepat pukul 12 tengah malam, bertambahla umur aku menjadi tua bangkat.. haha

Selamat Hari Jadi yang ke 18 Farhanah.. wah dah besar rupanya aku ni.. selamat datang sweet 8teen..

Terharu juga bile kawan2 hostel aku, buat birthday party kat aku..



Surprise gyler..!



Memang tak jangka langsung diorang akan buat kejutan begitu.. Tapi diorang buat birthday party tu agak awal dari tarikh kelahiranku, masa malam Isnin tu. Sebab ramai kawan2 hostel aku yang lain lahir bulan oktober.. Haha memang best gyler sambut ramai2! :D Mula2 aku kene tutup mata ngan Asmah, pastu die cakap ada orang nak jumpa aku. Huh??! Ada orng nak jumpa aku. Buat apa tengah2 malam ni nak jumpa.. Memang agak pelikla juga. Aku ingat lelaki misteri mana yang nak jumpa aku tu. haha. By the way, Thnx guys.. Appreciate it so much..love you all.. =)



Happy birthday juga kepada kawanku yang lahir bulan Oktober ni..



Tapi perkara kedua yang buatkan aku terharu adalah, tepat pada pukul 9.40 pm, mak aku wish "Selamat Hari Jadi Ana, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki" Aku menangis, sebab tak pernah mak aku wish happy birthday kat aku before this. Lainla kalau masa kecik tu, memang wajib kene celebrate. Haha. Maybe sebab aku dah besar, mak aku malas nak wish.. Tapi birthday tahun ni batul2 bermakna buat aku.



Walaupun ada sesetengah kawan rapat lelaki aku yang lupa nak wish kat aku, jiwa ni agak sedih juga la. Birthday die aku selalu ingat, tapi aku punya tahun ni die boleh tak ingat. Tapi buat masa ni aku malas nak balas msj die, die call banyak kali pon aku langsung tak angkat! Geram.. Takde mood nak layan.. Kalau boleh setahun aku tak nak layan.. Straight to the point, my soul is a little big sensitive..



Tapi aku biarkan je la.. nak buat macam mana.. orang dah lupa hari jadi aku..




Sesiapa boleh belikan aku cake ni.. haha

24 comments:

myra :) said...

HAppy Belated besday sys :)

joegrimjow said...

appy besdayy
umo 18 baru ye?
kecik2
lalala~

sophie said...

Hepy befday dear!!

i wish ny tp lmbat,jngn x tgur setaun lak taw!!

heehehhe=)

d|n said...

epi besday..
moge pjg umo n murh rezki..amin..
nk sikit kek..cam sedap je..hehe

♥chentaMAYA™ said...

epy belated besday!~

cimon said...

Hepi besday...

may ur dream come true...

(^v^)

r-mean said...

selamat hari jadi..
jangan emo2..

azaliahjsalleh said...

heppy besday sygg

azaliahjsalleh said...

heppy besday sygg

azaliahjsalleh said...

heppy besday sygg

Cik Akma said...

hepi befday sygggg! may Allah bless u ;)

Azi$M@t_BaDU+ said...

Sowi lmbt ucap....
pape pn epi sweet 18
selamat hari jadi
semoga dimurahkan rezeki....
semoga hidup sentiasa diberkati, dirahmati, dan dikurniakan hidayah oleh Yang Maha Berkuasa...

semoga cita2 anda tercapai....
AMIN

farhana said...

farhana says

myra - thnx a lot dear :)

joegrimjow - ahaha kecik ea..ishk2, I still knk2 riang

sophie - haha tak kisah la dear, papepon thnx a lot! :) agpon i lmbt updated about my bfday, hehe

farhana said...

d|n - haha amekla sikit din, nnt i koyakkn tok u
papepon trma kasih ya :)

chentamaya - thnx :)

cimon - thnx cik panda, insyaALLAH :)

farhana said...

r-mean - thnx ;) emo tu sesekali jer.. hehe

azaliah - thnx sygg ;)

cik akma - thnx sis akma, insyaALLAH..;)

az$m - wah bru 1st time jmpa speech YG pnjg skit, haha, thnx a lot.. AMIN..

idham said...

laa..bday kau ke? mane la ak nk tau..hahaha..padahal dah terang2 tulis kt sblh blog kan? happy belated birthday

Encik Azizan said...

epi blted besday..moga pnjg umo murah rezeki..

chance nk mnjdi wife pon makin cerah tu..hehe

farhana said...

idham - la kau ni pon satu, blur.. hehe mcm aku, blur2 skit
papepn tq!

en.azizan - haha ye ker? wife tu lama lagi nak jadi ok, thnx yah ;)hehe

idham said...

yeke kau blur skit2? igt kn byk..hahaha. dont kill me please

LeeSlimShady said...

err...ucapan besday kat Facebook tak nak check..walau apa pun selamat hari jadi ,moga panjang umo,murah rezeki..kalau ada rezeki nanti abang masuk minang keyy!!!!!

kimomoto said...

"HAPPY BELATED BIRTHDAY" kawan comel ku...^^

mOhd irWAn said...

HAppy Belated besday euuuuuuuuu

farhana said...

Idham
sikit suda ;p

Leeslimshady
eeeeeeeee ;pp

kimo
hehe thnx kimo :)

irwan
tq :)

Anonymous said...

Thank u ;-) look at that emo boy one over this blog:
http://www.emo--boys.info