September 4, 2009

Dizzy


Hai my dear friends.. Now ada keinginan nak buat new template. Actly x suke taw wane pink! Haha poyo ar. Sorryla klo sesiapa yang sakit mata tgok wane pink kat page i ni! Yes finally dapt tukar baru..

And sorry klo lama x mengupdate blog ni menjadi meriah.. macam blog2 yang lain.. Yerla orang bz la katakan.. Lately i bz kan.. Schedule banyak gyler dengan exam every week. Getting dizzy about tht matter.. Haha. Actly da bagitaw tentang apa yang akan berlaku di kolej farhana hari ni an. Pagi tadi, rancangan Selamat Pagi Malaysia Hujung Minggu Malaysia dah pun selesai membuat shooting kat sekitar kolej kiteorang. InsyaALLAH muke aku akan masuk dalam TV. ahaks! Pengalaman pertama bile camera depan2 mata nak membuat shooting. Memang hati gementar gyler, Muke dahla teramat poyo bila buat2 belajar.. Agaga~

InsyaALLAH nak buat entry panjang skit tentang kehadiran TV RTM kat kolej..Psss jangan lupa tegok ceriter Selamat Pagi MalaysiaHujung Minggu Malaysia, RTM1, kalau tak silap aku, pukul 7.30 a.m. hari sabtu ngan Ahad. Kalau nampk muke aku, hah tula die! Kalau x nampak suda.. hehe

Oh yaa, klo x silap aku, aku ada terima satu awards from someone. But unfortunately.. I luperrrr siapakah gadis baik hati tu.. haaa geramnye x ingat.. Sorry dear, dah lama simpan kat dalam komputer tapi blom penah nak mengupdate.. Hari ni baru sempat Thnx for her. Appreciate it SM. Hopefully i know who is that kind girl one day =( SEsiapa yang nak take diz award, just take it k. Aha


P/ssss:
Kawan2ku, jangan menyombongkan diri, sorry klo x sempt menjengah blog korang, sebab i bz ngan jadual nurse. Cuma ujung minggu jer got full time :( wah! kadang2 ari sabtu pon ada kelas gak.. wuwu.. Penat woooo. Tapi kadang2 ada gak terasa nak delete blog.. =( Tapi tape, ku x terasa nak delete agi blog ni , sayang agi kat blog ni.. =)

29 comments:

che_wa said...

sy ade jual kerongsang..jualan phabisan..mai tgk..murah2!!
http://www.wanachentakhamishairi.blogspot.com

sophie said...

chiann nyer die.. manage ur tyme wisely taw dear!!

didiey ;) said...

goodluck!

nanti boleh jadi personal nurse Didiey.hehe :)

d|n said...

nape da x bukak chatbox??
kene ngurat ke..hehe

mOhd irWAn said...

erm....cute nurse

anna-RR said...

babe..
mna chatbox u.??
:) :)

Anonymous said...

perghh..
cun tol page bru nih ...
cam tuan nye gak ~

farhana said...

sophie
okey insyaALLAH.. :(

didiey
haha bole je dear ;)

farhana said...

d|n
aku sokong ko... btol sngt2!!!
haha :P
tu slh stu penyebabnye

irwan
tq irwan ;)

farhana said...

anna
aha sebb jadual i dah ketat skng la syg, be4 nk gi posting kat Hosp. dah kne byk belajar dri bermain2

i xde mse nk tgok chatbox sekang, so tkut xdpt nk blas blik msj2 diorang tu satu hari nnt

so drpd kecewakan diorng better i jgn tunjuk chatbox i kan

Hehe ;)

farhana said...

org asing
terima kasih kpd org asing ;) hehe

Cik Akma said...

miss ur entry!! huhu

farhana said...

yeke sis... aha thnx!

atok said...

wahwah muke klua tv yee.
mesty rmai tpikat nanty.
ehhe

kimomoto said...

waa nnti msuk tv ek...oh lebih populor la dia lepas ni...

abg kimo khabar baik jek...^^

thanx..

azaliahjsalleh said...

auwwwwwwww yanggggg
sini x de tb
so x dpt la na tgk u
:(

farhana said...

atok pndai ea brkata kata
tadelah.. :P

ceh2 low profile la plak..

farhana said...

kimo
ala x femes la ana ni kimo
ahaks!
msuk tb skjp jer, pastu org da x kenl ;)

farhana said...

aha tape2 yunk, mke i x msuk sngt tb
so sure x bpe nmpk sngt mke i ni

azaliahjsalleh said...

urmmmmmm , maskara tu i beli silky girl punyerrrrr je yangg
ahahaaaaaaaaa
kalo maybeline sume , gile mahal kot
harga dlm 21 cm gitu
watson selalu gk buat sale , so be alert !
mungkin nant harga maskara leyh dpt murah murah ;)

tarbond said...

serabot.. x mcm blog ak.. hahahaha... lol

NURA said...

salam sobat ada AWARD sederahan untuk mba,,mohon diterima dari sahabat lama mba,,di blog NURANURANIKU di ALJUBAIL.S.A,trims

Syaquost Eichizen said...

=.= gud luck ur exam week..
okie..

p/s: yg pling skema dalam rancangan selamat pagi malaysia tu lah ana..

wakakaakaka..

*gurau je

wirajiwa said...

Sori laa kena jujur ngan kau beb.. betul2 tak berseri template nih... aduss.. serba salah nak ckp mcm tur. tapi itulah hakikatnyer beb.

farhana said...

lya
aha yeker? okays dearss
thnx 4 de info

farhana said...

tarbond
;ppp

farhana said...

NURA
thnx! nnt i amek k dear :)
appreciate it

farhana said...

syaq
thnx syaq!! :D
My dear friend

farhana said...

wirajiwa
terima ksih bebayk!! ;p