May 6, 2009

terpaksa ku amek


Sementara ku tunggu tawaran ke tempat lain ku terpaksa bersekolah balik pada hari isnin ini, bye2 kawan2 blog..ku dapat tawaran ke form 6 rendah di SMK Sultan Ismail, dalam jurusan sains, and ianya bersebelah dengan sekolah aku jer tu. Sekolah SSI ngan sekolah SAB actly dekat2 jer..jalan kaki sudah..Budak2 pandai sekolah situ, takut doe nak sekolah situ..diorang pandai2..T.T Tak macam sekolah asal aku, SAB semua budak bengong2..haha nola ada yg pandai2 jugak. Sekolah SSI sekolah primier, berbanding sekolah SAB sekolah biasa2 jer. Bilala sekolah SAB ni nak primier agi ek? MACAM sekolah SIGS, sekolah STF. Aduh blom nak masuk dah takut..Nampaknye terpaksela aku jarang berblogging. See yah! =) Kalau berkesempatan korang doakan aku dapat tawaran ke tempat lain yah! Aku tukut nak amek form 6, tapi aku akan cuba..insyaALLAH ok. Yeah! jalan kaki lagi ke sekolah, lenggang2 la berjalan nampaknya..hoho itik pulang petang pon tak lenggang2 macam aku..

eh2 skola SSI dlu bekas skolah ayah aku lor..haha ku mewarisi skolamu balik ayah! muah2

42 comments:

anna-RR said...

babes gud luck.
i pon mula msuk skola dh minggu dpn.
hehe. :) :)

Cik Akma said...

gud luck dear ;)

farhana said...

anna
hehe gud luck to you too babe:) :)

farhana said...

cik akma
thnx sis akma :) :)

kimomoto kozaima said...

eh ok gak form 6 nih..slalunye twrn form6 smpai dlu sblom twrn2 lain, msuk je dlu tp lewtkn ckit pmbyaran yuran mne la tau inkes dpt nurse ke nnti^^

kimomoto kozaima said...

sob..sob..jgn lupe sy ye ana huhuhu

amir acap said...

gudluck ye kamuu kat sane farhana..waa skola tu bgus an..k2..gudluck ek..

d|n said...

k..gud luk..blaja rerjn..
pentingkan plajarn dl..
klo tensen je..
ko guling2 kt blog..huhu
ak doakan ko dpt twrn jdk nurse..leh ak dtg klnik tetiap ari..hehe

~cik manis~ said...

hai dear
gd luck ye stdy kat sne
jgn maen2
kang kne babap ngn ckgu.
keke

joegrimjow said...

istiharah jgn lupew

Adda, said...

fana kite sameee tapy i kena duk asrama aishhh :( hahaha neway sesame gudluck tau memang sekepale lah kite dapat yang same eheee cume beza i dapat jurusan sains ahahaha

Felly McGory said...

good luck syg.
i pon masuk form6 thn ni.
chaiyo2!
:D

LeeSlimShady said...

hai...belajar la dulu dik...kalau amek form 6 boleh terus buat degree

atok said...

atok pon dpat sains
tp cam kemanusiaan lagy sesuai ngan atok jee.
eheh ;P

farhana said...

kimo
hoho yeke? tula mmg nak lambatkan yuran kemasukan form 6 ni, klo dpt pat len i gi jer. form 6 susah skit!
haha nola, mana ada lupakan kamu
hoho :P

farhana said...

amir acap
thnx amir..a'ah skola budak primier
takut suda..
ohoho
T.T

farhana said...

d|N
GULING2 kat blog? macam mana?
hoho ok2 :D
pelajarn diutamakan, no cinta2..
haha
taun depn da stpm doe

;)

farhana said...

cik manis
haha ok2 sis :)
takut ar kene babap ngan sis
i blaja rajin2 la klo mcm ni..
hehe
^_^

farhana said...

joegrimjow
haha ok2 :)

farhana said...

addah
la kne dok asrama? hoho tape besh ape..
ko dpt jurusan sains? bukn same ker ngan i?
haha gud luck to u too babe :)

farhana said...

felly
haha thnx felly
:D

farhana said...

LeeSlimshady
hehe ok2..eh bole trus buat degree ke?
bukan lpas form 6 kene amek ijazah dulu ker? haha ;)

farhana said...

atok
amekla sains atok..pluang tok masa hadapan cerah la.. haha
sekali lepas form 6 atok ley jadi doktor..tak pon ley jadi nurse..haha ;D

syanadya said...

do d best decision for urself sygs
all of us will always stand beside u
:)

joegrimjow said...

negeri manakah skolah itu terletak?

a little less conversation said...

waa..kembali ke skolah
woo mesti bes klau sy leh msk skool blk..haha

btw gud luck 4 ur future

farhana said...

syanadya
oh terharunya bile u ckp camtu..
thnx syg :)

joegrimjow
di negeri johor bahru saja..dekat bandar :)

a little less conversation
haha besh mmg besh tpi yg tak beshnye bile kene buli plak..biase arr budk2 baru, hoho

thnx a lot! :)

Hazatul Nabila said...

farhana!
masuk skula balek :D
geudluck taw,smoga cepat tawaran tu smpai,amiiin...~

farhana said...

a'ah sis i mmg nk amek amek pat len wuhuhu..
thnx sis muah! :)

.chocolatevanilla. said...

huhu
lol f6 pon okay apa
akk dulu pon akik f6 ohh
syok jugak lalala:P

farhana said...

haha mmg pon besh, tpi tak susah kan?
bidng sains tukut sush skit..
hoho kk nnt i try jerla amek form 6 nih sis :)

LeeSlimShady said...

Cuba Pass dalam Form 6 ni...pas tu terus buat...degree,4 ke 5 tahun..pas tu boleh kerja....

kalau tak jumpa kerja boleh kerja ngan saya....

jadi setiausaha saya nak....

LeeSlimShady said...

Gaji nanti kita deal la

farhana said...

emm tak taw..
cite2 saya bukannye jadi setiausaha

;P

ღ Heartphilia Marz ღ said...

syg , u jrg da blogging pasne ? :(
huhuhuhu .
apa2 pn gd luck ya sygs . :)

farhana said...

a'ah agaknye la sis..haha
thnx a lot dear :)

kimomoto kozaima said...

ngeh..ngeh..ngeh.. siap sedia untuk dibuli kuikuikui^^

joegrimjow said...

sambung balik

waaa, xley la nak p malawat
jauhh

farhana said...

kimo
haha klo nak buli pon tak berani
;)

farhana said...

abg joe
eh best la panggil abg joe..haha
nak melawat ana? haha masheh abg joe..;D

lya said...

gud luck yeah babe ;D
form 6 pun ok jua la
tp kalo dpt twrn universiti
better amik

farhana said...

ehee.ok babe..thnx a lot.
tula i mmg nk grab jer klo dpt u..
gud luck syg! :)