May 20, 2009

Siuut punye kawan ketawakan aku..


Aku dah anggap blog ni as my second diari, sebab ape je yang aku nak cakap boleh cakap kat sini..Takde sesiapa pon yang boleh halang aku,,huahuaa..Tapi no need to be worry la, coz aku takkan cakap benda2 yang mengarut, karut lagi merapu. Maybe aku akan buat my second blog, khas untukku merapu banyak. Huhu!

Hari ni ku telah diketawakan oleh kawan2 baru ku, hanya semata-mata aku tersalah eja MATEMATICS jerkk..terlupa nak tambah H sebenarnya. Sengalnye aku.. pastu aku tambah la H kecik kat atas page aku tu.. si Isa boleh gelak kat aku.."Weyh yang ko tambah H kecik kat atas tu buat ape? Tak payah la.." nada dalam keadaan gelak lagi tu... "Perghh tajam betol penglihatan si Isa tu, aku buat silap sikit je pon die bole nampak sehh.." Tak kesah diketawakan pon. Aku baru jer buat silap sikit doe, kalau aku buat silap besor nanti, mesti diorang nak ketawakan aku sampai nak mati..tak pon sampai pecah perut diorang..haha jaat sehh.. Belum penah aku jumpa kawan sejaat ni..

Geng2 dari skola Skudai, Si Atika, Si Wani, and Si Isa..diorang semua mmg jaat skit ngan aku..haha. Tapi Wani sorang jerla yg baik ngan aku.. Die duduk sebelah aku. TAPE2, diorang tetap kawan aku walaupon baru seminggu 3 hari ku kenali di SSI..hehe..

Ade ubi ada keledek, ada hari ku balas balik
k kawan2..nanti kalau ada rezeki lebih aku buat rancangan kenekan korang plak..hahaha..EVIL EVIL..

Tapi aku tak taw lagi la, bila lagi aku dapat merasai kegembiraan bersama kawan2 baru lagi, kerana aku tak tahu nak terus bersekolah lagi di situ ker tak ek..maybe aku akan belajar kat kolej kejururawatan..INSYAALLAH..

Diorang [kawan2 SAB] kata aku ni suka buat lawak doe kat sekolah, entah! padahal aku tak buat lawak langsung pon. Tu semua lawak secara kebetulan jer la yang telah dibuat olehku.. haha pape jer la diorang ni.. LAYANZZ

Sebenarnya aku tak reti nak buat lawak..harap maklum

Kawan2 cakap aku ni seorang romantik, sebab suara aku ni perlahan sangat kat kelas..tak dengar [pekak la tu korang, hehehe]. Kalau suare perlahan sangat maksudnya suara romantik la tu..haha LAYANZZ..

12 comments:

SIR ZUL said...

haha lawok2..alah biasa la 2 mmber2..hal yg kecik jadi besar..tpi mmg srnk klu dpt kenakan org..haha tulah asam garam khidupn..hehe

paan said...

SABAU LE FARHANA OI...KAWAN2 CAMTU LA KAWAN HARAPAN BANGSA.. :)

atok said...

atok suare kuat kebabom so x romantik la ya?
haha.

a little less conversation said...

pe ssh far, klau mmbe ko gelakkn ko..
ko pndg je muke dorg sambil wat muke slack cm x puah ati..
pas2 ble dorg rasa cm cuak..
ko pe g..
gelakkn r blk dorg tu..
haha

ShaFril said...

haha kata la kt kwn2 yg awk eja dlm BM bkn BI haha =P

d|n said...

bese la ble otak dah mule membeku..
huahuahua..
dah lame x perah otak katekan..hehe

farhana said...

sir zul
lawok abes eh.. ;D

paan
klo harapan bangsa tpi jiwa hampeh..
hoho

atok
laki klo suare slow macam "aww" tu namenye bukan romantik, tpi pondan hoho
naseb baik atok suare kuat mcm laki ;)

farhana said...

a little
aku kalau mara pon diorang gelakkan aku weyh
haha siuut punye kawan

shafril
haha tula yg kite nak ckp kat diorang =p tpi xcaye lak diorang

d|N
TAW TAPE, OTAK AKU DA LAMA PENCEN DARI SPM dok..TETIBE KNE MASUK BLAJA LAGI plak..
HAHA mmg beku otakku

Cik Akma said...

hahha xpe2 tersilapp skett :P

farhana said...

silap sikit diorang gelakkan taw..
jaat kan kwn mcm ni
haha
biaser la memain jew ;)

sof_16 said...

huhu.. bwk bersabar ye..
fasobrun jamil =)

farhana said...

hehe tape x kesah :)