April 11, 2009

Penghargaan dari si dia

Diz awards come from Marz sayang..actly dah lama saya dapat awards ni tapi baru hari ni berkesempatan I nak upload..huhu sorry Marz..sayang la u, muah!


1. Tibe2 nampak award ni buat aku lapar plak..nampak macam kek sedap x)

2. Award yang ke2 ni pon cute juga..tapi i sporting eh..tak tahu plak dear..haha

3. oh yeah! rock la nenek ni..haha..agak2 sapela yang buat award ni..

4. Award yang kure2 ni hanya untuk mereka2 yang sudi komen diz entry saja! haha coz korang always be with me..u deserve it ;)

5. Eh aku ingat aku sorang je yang kene usha..rupe-rupenya blog ku pon kene usha jugak..bagus ar..



6. Yang kat atas ni to all my followers khas untuk lelaki

7. Diz one plak to all my followers khas untuk perempuan saja! jangan lelaki plak yang amek..haha


#########
8th Award from Dzul:

Terima kasih,
tamat suda =.=

8 comments:

farahin said...

yeah sgt pretty dat award..
i nak i nak..:D

farhana said...

amekla babe :D haha

[ a l i y a ] said...

wahh banyaknya,bez222222

Ladyee.Ladybug.Yna said...

award ats skali tu sedapppp! mcm kek coklet. uuuuuu~~~

farhana said...

[aliya]
hehe agi banyak agi besh

farhana said...

Ladyee. Ladybug. Yna
haha tahu takpe yunk..:D

.chocolatevanilla. said...

uhh best lahh syg:P

farhana said...

haha amek la :P