March 7, 2014

Sushi time part 2

                                                             ♥ Assalamualaikum 
Kali ni kita bercerita pasal sushi lagi. Ok? Tak nak dengar takpe..haha. Janji aku update jugak entry kat blog ni. Actually I suka share benda yang I suka, like my favourite food, and benda2 lain yang cute mute. Kali ni share pasal my fav food I, sushi!!! 
Pilih sushi sebab time ni dah petang, so untuk hidangan Hi Tea sushi la paling sesuai. Tak bape mahal, kenyang dan berkhasiat. Hehe. :) Sebab apa aku cakap kenyang, sebab aku ni jenis tak banyak makan. Tapi kerap makan. Sebab tu kalau setiap kali nak ambil makanan, lauk mesti sikit. :p
Yang ni aku namakan dia daun rumpai laut dengan sotong kurita ditaburi jeli-jeli oren. Ok fine, aku tak ingat nama meal ni. T___T Bila tengok hidangan ni, aku rasa macam senang jer nak buat kat rumah. Ohh lupe nak share, harga dia around 6 ringgit. Murah kan!!
 two simple dish of sushi
I choose air peach with yakult. Price around 4 ringgit. I pilih 2 jenis hidangan sushi jer. Sebab dah beli takoyaki, soup mushroom dengan yang daun rumpai laut tu.. huhu.. So over all harga yang dibelanja semua around 55 ringgit. =)
THANKS SUDI MEMBACA

Feeling wonderfull..

5 comments:

Nurliyana Ramli said...

Macam comel jek..heheheh

Nurliyana Ramli said...
This comment has been removed by the author.
farhana said...

hehe macam comel je kan.. :)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

farhana said...

thanks adek sudi singgah blog ni. :)