May 4, 2013

To be updated person

 Assalamualaikum

Ok sekarang, I have my own style for my outfit. Kalau boleh dah tak nak pakai seluar jeans. Reason malas. Malas?? haha. yer malas malas malas....Taklah, memang I nak pakai seluar yang jenis longgar, Macam gambar kat bawah. One more reason sebab selesa. Then kalau boleh for baju, beli baju yang lengan panjang. Reason? Sebab malas. Adoii malas lagi, tak habis cakap ok. Dengar dulu, baju lengan panjang sebab malas nak pakai sweater. Heeee



Updated about food:
Ok! Asalkan ada takoyaki, I love it 100%. Hahahaha u memang suka menggoda I kan takoyaki. Thanks! My tummy said thank you to you. This one I called it for my self sate sushi. Nama asal tak dapat dikenal pasti sebab, lupa. Reason sebab saya selalu pergi sushi, because of takoyaki. :)
























Alhamdulillah. 

Saya kata, saya tak kisah apa orang nak kata pasal saya. Sebab saya dah jadi diri saya sendiri. Orang perli perli saya, saya diam jer, then doa pada ALLAH semoga semuanya berjalan dengan lancar. Insya ALLAH.

Ok tiba2 jer masuk topik lain kan, hari tu ada buat BMI, NORMAL ok. 20.4. Normal BMI ialah 19 - 25. Ok gambar kat bawah ni wajib di kecilkan, sebab2 tertentu. Hehe.. Tinggi saya 161 cm. Pendek jer.. Jangan percaya yang tang body fat tu eh, mesin tu tipu jer. *sigh



Muka selepas dapat makan sushi ^___^















And thanks for reading. My life is just simple, many things that I need to venture. Long journey to go. Accept myself as who I am. Never being copycat person. Sometimes I was a sissy person, because I have no courage to step forward. So it makes me look like an introvert. :)

2 comments:

cimon said...

Byak perubahan positif pada diri Fana sjak bekerja nh. Tahniah ~~!!!

p/s: weak people revenge, strong people forgive, intelligence people ignore

p/s/s: takoyaki mmg terbaik!! (^_~)

akmal duanz said...

salam,blajar mne ni yer