July 6, 2012

Kalau Running Man datang Malaysia.


Saya rasa cerita running man ni dah makin menjadi jadi dalam laptop saya! Memang setiap malam dan setiap hari ashik layan cerita running man ni. Anyway game reality show diorang memang the best dan kelakar.


Sekarang ni dah hampir 100 episod diorang siarkan di tv. Dan kalau nak tengok online punya ada kat sini http://runningmanclub.blogspot.com/. Walaupun running man dah lama start tahun 2010 tapi baru tahun ni aku tahu, kinda sad sebab lambat tahu. Iyerla, before this busy dengan study and kuliah jer, manalah tahu.



Baiklah andai kata running man datang Malaysia, cadangan aku bagi cabaran mereka dalam running man adalah....

"Rasa macam nak gelak bila buat idea sendiri keh3x :D"

1. Menebar roti canai dengan membuat teh tarik dengan style tersendiri
2. Ngayam ketupat sambil berpakaian baju melayu / kurung.
3. Bermain bola sepak sambil memakai kain pelikat.
4. Cari gadis melayu sambil menggunakan password Bahasa Melayu. (Running Man ball!! haha)
5. Makan makanan tradisi Melayu, Cina, India, Sabah dan Sarawak.
6. Makan belacan atau tempoyak! hahaha cecah dengan roti sekali.



Adeh dah macam nak suruh diorang ni bercuti kat Malaysia plak. Banyak idea tapi idea semua entah apa-apa jer. Adeh bilala agaknya team diorang ni nak datang Malaysia ea? Huhuhu. Tak sabar nak tengok diorang beraksi dengan berpakaian baju melayu atau baju kurung. Haha :p


Anyway last word from me, Running Man is the best!! Hwating Oppa! Oppa oppa aku pang kang! HEE


Sedikit bingkisan video dari Running man VS Big Bang




Thanks for visiting me! :)

5 comments:

ubaidillah zulkefli said...

cam semat an cite dye..sejam tengok xrase pon..

farhana said...

ubai pn lyn juga ea? bagus2x

syakey said...

skali tgk running man mmg sangkut :D haaaa. like sgt2 cadangan tu kalau running man mai mesia. konfem diorg rs susah haha

farhana said...

susah ea cdgn tu? kui3x

Anonymous said...

Haii..berminat dengan running man elstinko hat??
CLICK HERE: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.122613557881249.23768.100003978163389&type=3

TQVM~ <3