June 4, 2012

Keinginan saya yang sangat pelik























Rasa teringin nak busy dengan henfon 24 jam. Tapi tulah kenyataannya, saya tak busy langsung pun.. hahahaha. Pang laju laju baru tau!

9 comments:

ubaidillah zulkefli said...

projek juta2 la baru leh busy :p

ubaidillah zulkefli said...

projek juta2 la baru leh busy :p

farhana said...

hahaha betul tu! tp masalhnya projek apala saya nk buat ni

cimon said...

nurse...jual insuran arr...laku beb!!

(^v^)

ubaidillah zulkefli said...

jual org kat fifa 12 ultimate team hhehehe

syakey said...

kena cari calon ah macam ni :P

Anonymous said...

Je viens de télécharger Joomla Stand Alone Server (JSA), mais je n'ai pas vu ou définir le mot de passe de la console d'administration au sein de .. Je me demandais si oui ou non il ya un nom d'utilisateur par défaut / mot de passe pour cela, si oui, quel est-il?. . Merci.

farhana said...

syakey - hehehehehehehe mcm taw jer :p

farhana said...

anononononimos - alamak kene guna google translate la plak.