May 27, 2012

Kedahsyatan melanda

(Muka merajuk konon.. Bluekkkk lempang karang baru tau.)  

 Salam semua,
Apa yang dahsyat sangat ni? Dahsyat sebab dah pukul 3 pagi saya still tak tidur lagi. Alangkah bagus kalau time ni dapat study untuk L J M. Kalau madam baca ni mesti marah. Huhu actually bila saya taip dalam blog ni, tak boleh nak exposed sangat cerita sebenar. Nanti kantoi!


MasyaALLAH  exam LJM lagi 2 minggu lebih jer, tapi aku ni macam tak exam plak. Aip!! Cubit kang.. pergi baca buku sekarang, dan buat latihan NCLEX! I MEAN IT NOW FARHANA!!!! Exam is around the corner.. (Maaf la muka kat atas ni tengah bengis sebab saya sedang bengang dengan seorang pelayan cafe yang kurang memuaskan layanan dia. Takmo pergi tempat tu lagi! Bai.

4 comments:

ubaidillah zulkefli said...

wohoho...rajen gle studi..bgus2..hahha

cimon said...

Lek2...chill2...take some sweet - will make u hepi cik Fana. (^v^)

p/s: cimon akan fokus pd cake shj (^_~)

p/s/s: good luck 4 ur exam

farhana said...

ubai - xla actually buat latihan jer hoho

farhana said...

cimon - hai cik cimon ni seorg yg rajin mengomen di entry saya wink2~