December 28, 2011

Tweet tweet tweet

Agak poyo la background baru aku ni. Eh lupakan citer background baru aku ni, entry kali ni just nak share, aku suka twitter dri Facebook. And this is the new look of my twitter. You can do follow me at here Nurfarhanah A. Fadillah

Oh sorry aku bukan artis kalau nak ramai follower kat twitter ni, saje nak testing twitter best ke tak. And the result is i always online in twitter rather than facebook. hehehe.

Aku tak bape taw sangat pasal kebaikan twitter ni, tapi yang buruknya pasal twitter ni, hmmmm.."Aku tak reti nak upload images kat twitter ni" So sad. Sekarang aku dalam usaha nak bongkar harta karun yang dah tersimpan lama dalam box. Hehe nak susun balik dan baca semula nota2 nurse sem lepas.

Ya!!!! Memandangkan final, MUET dan LJM dah nak dekat so wajib saya untuk rajin membaca buku dan nota. CHAYOUK2!!! Ok sampai sini saja. Wassalam~

New year is coming soon~ ^__^

5 comments:

cimon said...

MUET? bestnye...teringat time bdk2 dulu...kawtim dgn kengkawan guna bahasa isyarat utk lancarkan sesi perbincangan.

hehehe (^v^)

ubaidillah zulkefli said...

ape ag..deactivate fb r..keh3

farhana said...

cimon - hmm tkut plak ngn debat MUET nnt..

farhana said...

ubai - haha mne bole :p

cimon said...

relaxx...examiner bukan nak tgk sape yg menang...tp depa just nak observe mcmane kita berinteraksi & memberi pendapat...tp kalo kamo2 da start hentak2 meja...depa tiup wisel lah!

hehehe (^v^)

p/s:if kamo2 sume bercakap...xde masalah arr...make it fun!! (^_~)