November 18, 2011

Posting at Tawakkal Specialist Hospital

Assalamualaikum semua!!

Semester 5 kali ni, saya posting di TSH (Tawakkal Specialist Hospital), KL. Inilah reaksi wajah kami setelah dikuarantin selama 3 hari di dalam conference room sebab ada audit di hospital. Haaaa nervous, takut, excited dan gementar pun ada bila first time nak keje kat sini as practical only.


tertinggal sorang, Evelyn jer takde kt sini. sebab cuti balik JB

harap2 segalanya berjalan dengan lancar di sini. hopefully dapat kumpul 130 cross. wahh!!!!!!!! giler banyak tuh..sister kt sni pun terkejut. Ha! Aku mana tak rileks, hari pertama jer kene keje kat Premier ward. Cantekk.. haha.

Oh untuk pengetahuan korang, ada taiping error kat sini. Dalam gambar tu tulis Tawakkal Specilaist kan? Actually bukan specilaist, tapi specialist sebenarnya. Tawakkal Specialist Hospital. Maaf yer =P

OK TAMAT BAI..

6 comments:

syakey said...

premier wad tu wad first class lah??

ewahhh :D

farhana said...

a'ah la..mne syakey tau? hehe

cimon said...

nurse2 kat situ bebaik jek cimon rase...boleyy arr hepi2 sikit (^v^)

p/s:xperasan pon ejaan salah tuh coz rabun (@v@) hikX3

farhana said...

esp saya la tu ;p

msrh's said...

selamat berposting ;)

farhana said...

tq ;)