November 26, 2011

Masa saya belum lagi

Bila tengok gambar ni teringin plak nak ada anak seendiri. Agaga.. Weyh!~ Muda lagi..tak bole tak bole..Nak plan study post basic lagi. Nak kene kerja untuk cari pengalaman at least 3 tahun lagi. Banyak plan saya sebelum nak dirikan rumah tangga.

Wink2~ Menggatal plak..gedik aw. Eh asal entry saya sejak kebelakangan ni ashik pendek ajer?? Haaa xde idea nk updated apa. Sorry!

4 comments:

msrh's said...

aloh comey! :)

cimon said...

Selamat Tahun Baru cik Fana!!

p/s:lain mcm jek entry kali nih (^v^)hehehe

p/s/s:nak smbg belajar lg ek. lumbe arr dgn cimon sape g smbg study oversea dulu (^_~)hihihi

ubaidillah zulkefli said...

da boleh kawen dah tuh!!.. =p

syakey said...

alolo,dh ada gaya seorg penyayang ni :P