October 15, 2011

Happy Birthday to myself

Semalam 14 october merupakan hari jadi saya. Dan hari ni pulak bfday kawan saya Ella, dan 17 hari bulan october pulak bfday Hajar, dannn.........18 haribulan october pulak bfday zana..Waaa ramai kwn2 saya yg sambut hari jadi bulan oktober ni.
Excited!

Da masuk umur 20 tahun pun... Da masuk abad 20 an da. Terima kasih kat korang yang wish happy birthday kat saya. Sangat2 terharu dan gembira. Dan yg bagi mesej di FB saya tak dapat nak reply satu persatu sebab tak sempat. Nanti sempat saya reply back. Dun worry kawan2. Love u all so much!

Nak mintak satu permintaan kat sini boleh tak?

Nak kek secret recipe? teringin nak makan

(permintaan nak kene penampar jer aku ni haha)

6 comments:

nurshuhaidahamdan said...

hehehe.. salah kn irma. sebab dye ckap ta de secret recipe dkt c.s.. :)

ubaidillah zulkefli said...

bnyk sngt peminat smpai ttp wall tuh..:P

farhana said...

shusheeeeeeeeeeeeeee love u!
a'ah aku nk majuk ngn ima..dia kne belanja aku secret recipe gak
huhu

farhana said...

ubai - ahaha takla, sy sndri pun x taw cmnee ley trtutup wall sndiri ni

Nia Ridzwan said...

sanah helwah untuk semua. hihi. semoga menjadi anak yang solehah ;)

saya rasa background blog sangat comel ! ^^

farhana said...

huh? comel ke..mcm kelaka jer huhu
nway thnx yunk