April 24, 2011

Rasa teringin nak beli camera dalam seumur hidup, ceh tipula sangat seumur hidup

Rasa macam dah lama tak mengupdate belog sendiri kan. Tak tahu nak cakap apa entah, and rasa janggal bila dah lama tak taip ceritaku ceritamu kat belog farhanah fadillah ni. Haha ceritaku ceritamu lecturer aku selalu cakap ayat tu.. Ada dalam setengah jam aku nak kene balik hostel dan semestinya sekarang ini aku sedang menaip laju2! Haha.. Okla.. ceritaku ceritamu bermula disini. Korang perasan tak kalau takde gambar yang menarik kat belog sendiri rasa macam tak best! Dan takde mood nak cerita pasal apa.. Betoool.. ni fakta sendiri. Ceritala banyak mana pun, tapi kalau takde picture yangg menarik untuk ditampal di dalam belog cendiri rasa macam tak menarik. Ok berangan sekarang ni nak beli camera.. Pilihan hatiku antaranya berwarna pink(of coz!), nipis supaya senang di bawa kemana-mana, tak terlalu mahal, tak berat sangat dan yang paling penting gambarnya sangat cantik bila capture.


rasa macam sony menjadi pilihan utamaku.
it's nice kalau ada corak flora macam ni.. kalaula ada ea camera ni dijual.. rasa macam susah jer nak dapat. LOVE IT!

beg camera pun haruslah berwarna pink
ini kalau jenama canon maybe yang ni..
olympus..

Sebenarnya aku memang suka mengangkap gambar..Itu hobi aku. Tapi masalahnya aku tak reti nak amek gambar lawa2 haha so funny.. BTW kalaula hadiah hari jadi aku dapat ni kan best. Hehe intake2 bila la kamu mau masuk. I;m waitng for you.. Wahh gilerla kalau dapat camera ini sekarang jugak. I nak I nak! Sabar farhana sabar.. tunggu lagi beberapa hari yer.

Bye2,
Thanks for reading, ini short entry saja =)

5 comments:

zacky ~786~ said...

mmg smart cmera nie.. lg smart klw warna biru.. hehee

shazleenhairuddins said...

comelnye kamera ;D

cimon said...

pinky habiss...

xmacho arr !!

hahaha (^v^)

azalia hjsalleh said...

suka jugak, rasa cm nak kamera bru je

Zakia said...

saya teringin nak slr