February 5, 2011

Kita bakar jerr..

Nice to meet u again readers,

Tadi ayah baru beli astro fiesta, tengok citer hantu kak limah balik kampung. Memang best sangat2 citer tu! Sampai aku pun tersembur-sembur nasi bila tengok citer tu sebab nak menahan ketawa yg sangat2 x bole tahan.. Haha.. Menyesal len kali taknak makan sambil tengok citer ni. Menyesal! Sebab boleh tercekik aku, tak silap aribuln msuk hospital. Haha.

Aku tau citer da agak lama disiarkan, tapi saja nak mengimbas kembali..

Kita bakar jerrrr..

Semalam hari jumaat, aku dan family pergi melawat buat kali ke7 tempat yang bakal kami pindah iaitu di Kempas , Setia Tropika.. pejabat ayah kat sana. So terpksa ikut ayah brhijrah sekali. Mungkin dalam bulan 6 kami pindah. Lamanya! Nak pindah nak pindah! Sekarang jugak! ;(

Lepas tu pergi jalan2 kat Tesco Tebrau.. Dekat dengan kempas. Jalan2 kat sana.. Sja nak usha perabot untuk rumah baru kami. Ohh noooo naik cuti ada exam. Rasa malas nak balik kolej sebab mood cuti masih ada ni. Nasib baik hostel kami selesa sebab kami bertiga pindah ke bilik bawah. Tak tahan duduk bilik lama tu. Tension setiap hari... Sorry to say..

Biaserla misunderstand sesama jiran tetangga. Harap2 diorg okey. Aku doakan semoga dia x ske perli2 kami lagi. Ko ingat ske ke ashik kne perli jer x pasal2!! Apa entah masalah dia.. klo x ske cakap jela baik2 and depan2, kiteorg open jer beb.. Tape.. aku sekarang ni da okey

Apepun tak sabar nak pergi Ipoh 19 haribulan 2 ni!! Sebab dihantar untuk praktikal di sana.. Weeeeeeeeeeeee Pengalaman2 kne grab cepat2! Hahaha

Sampai di sini saja entry masa lapang saya. Bye!

sorry to say.. : i benci baju nurse sebab ketaq! nanti i malu klo tetibe baju terkoyak u, haishh malu2.. dah la baju yg satu2nye yg bersaiz besar tu hilang kat hostel, dan pencurinya masih belum dikenal pasti.. taperla halal jerla sape yg amek baju tu. sobsobs

6 comments:

syakey said...

comel seragamnya ;)

farhana said...

ohh tidk bajunya sgt ketat

Trafalgar D' Law said...

lawak gile hantu kak limah balik rumah.. part yang paling best dalam citer tu..

awie: kak limah! tak tengok akedemi fantasia ke?

awie: tak nak tgk ac mizal ke kak limah?

haha.. aku berdekah gile time part tu.

p/s: ok gak la seragam tu berbanding hospital lain.. lagi kaw-kaw ketat. haha

-trafalgar d law-

cimon said...

part tak boleyy blah time si yusop tuh lari lg laju drpd orang kg sambil tolak wheelchar dia.

hehehe (^v^)

p/s: baju ketat?kene diet nie (^_~)

paktam said...

memang terbek cerita nie!

paktam said...

memang terbek cerita nie!