November 4, 2010

Uncomfortable in my heart

Boleh tak aku nak cakap something kat sini..


AKU BENCI LELAKI!

KAKI GATAL KAKI PEREMPUAN, KAKI PENIPU, KAKI PUKUL DAN SEGALA KAKI2 YANG BURUKLA

Fuhhh

Ok sekarang aku rasa sangat tension benci dan stress.. sebab apa?!



sebab aku ngan ahli bilik aku kene bayar RM 50 sebab bilik bersepah sebelum balik cutii. Perghh bapak mahal kauuuuu!! Aku taknak bayar aku tak nak bayar sebab xde uettttt.. Baru tadi dalam pukul 6.50 pm aku dapat msj dari ketua hostel yang mengatakan kami kene bayar RM 50 sebab bilik banyak sampah.. Perghhh aku tak tau nak salahkan sape sekarang ni sebab aku memang nak sapu bilik tu sebelum balik, tapi tiba2 ada sorang kawan aku nak offer diri.. "Tapela ana biar aku jer yang sapu bilik nanti.." So aku pun tak jadila nak sapu bilik tu. Serious! Aku memang nak sapu bilik tu sebab dah macam tukang pecah! Aku da tolong buangkan sampah satu beg plastik.. Sekali dia tak sapu bilik tu! Dia saje je balik bawak beg bla gitu jer.. Aku pon lupa nak ingatkn dia tentang bilik kite yang macam tong sampah tu.. Perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Entahla! Tak tahu nak salahkan sape sekarang ni.. Yang pasti aku tak nak bayar!


Dan lagi satu perghhhh patutla PTPTN tak masuk2 agi rupenya account INACTIVE!

Aku dah agak! Mak ngan ayah aku kata account aku active, sekali bukak CIMB clicks INACTIVE OK! makkk oiiii tensionnyeeeee hari niiiii

6 comments:

Cik Akma said...

sbr k syg. :)

cimon said...

sabar ek.

twinkle twinkle said...

ade hikmah tu ,,sbr ye akk :)

farhana said...

cik akma - thanx :)

farhana said...

cimon - saba itu separuh drpd iman :)

farhana said...

twinkle - thnx dik :)