September 23, 2010

Hari Peperiksaan


Dah seminggu aku sambung semula sesi pengajian di kolej. Rasanya dah sampai masanya aku bertungkus lumus untuk berjaya dalam exam untuk semester 3 dan meninggalkan suasana raya 2010. Memang sangat2 susah okey. Dah jangan buang masa.. belajar2. Rasanya aku akan go go far away untuk 3 bulan sahaja.. dan akan jarang membuka blog kesayangan ramai ini. [Sila tampar saya ramai2] ;) InsyaAllah doakan la saya berjaya ok. Sekarang ni aku kat kelas dan sedang melayan kerenah kawan2 aku yang x siuman. Ada yang tengah berperang dan belajar. Hahaha

SO AKU PON NAK BELAJAR LA

TANTA!

4 comments:

cimon said...

WoRk SmArT & StUdY HaRd k!

hehe (^v^)

p/s:exam sy start end of next month (T_T)huhu

farhana said...

huhu thnx and gud luck to u k

Peminat Katie Holmes said...

gud luck buddy.

farhana said...

thnx there =)