August 30, 2009

My Ceriter

Hai my bloggers! Jarang aku nak tunjuk gambar kawan2 yang len.. Jarang ker?? Huh ni die antara gambar kawan2 aku yang sempat di ambil time Lecturer xde!! Candid time.. haha

Dalam kelas.. fuhh comfort tol kerusi nya.. tapi sayang lar.. meja kecik! aha. Aku pelikla meja makin lama makin kecik.. camne nak blaja ni? kalau time kat sekolah menengah aku dulu tu meja besar aje.. kenapa meja sekarang makin lama makin kecik! No coment. Kalau korang nak taw kelas kite ada dekat 100 ORANG.. wow nasibla sape dok blakang tuh. Maybe kurang nampak ape yang tertulis kat white bord tuh.. x ingat lar bape org dlm kelas ni.. 101 kot. Aku taw sape yang gemar dok blakang tu sebab nak tutup mata.. ZZZzzzz tido time! hehe

Time ni dengan kak ain... die org Negeri 9.. ada orang cakap muke kiteorang mcm sama skit.. wahh die cuter gyler!! geram toll!! Umo die 19

Time ni mmg tade lecturer arr.. ape agi amek gambar arr, HAHA[farhana ngan Hajah.]

Yes, aku suke gyler gambar nih.. [pic before wearing uniform]

dengan mie, bukan mee goreng tapi mie jer, Rahimi. haha [pic before wearing uniform]

oppsss alamak! Kiteorg bukan ponteng puase eh, time ni cume belom bulan Ramadhan agi jer. Menu special roti canai " Roti canai satu mamak!" Ehem2 anak dara makan sopan btol, mcm aku..


Laterla, nanti nak beli lappy soon! Bole updated banyak2 entry.. Ni sekadar on9 kat screen samsung.. Eventhough xbape penting nak beli lappy buat seorang nurse tapi penting bagiku.. nak buat presentation taww.. nak simpan dalam lappy.. haha time nak posting tu memang x bwkla laptop nih.. sebab masaku banyak terluang kepada pesakit okays.. bye2!

24 comments:

d|n said...

ramai tol dak kls ko..
ptut x blaja kat klas seramai 2..
sepatutnye kat dewan kuliah..br bes..hehe

azaliahjsalleh said...

ramai gk eyh classmate u
sme goes to me larh , 119 org
mmg pack gile!

azaliahjsalleh said...

ramai gk eyh classmate u
sme goes to me larh , 119 org
mmg pack gile!

tarbond said...

sadis gler... lecture, kene pakai baju biru tuh.. perghh.. hahaha.. x slesa seh!

atok said...

lailai manisnye nurse ney.
eheh

sophie said...

100? makk aii... klas i de 30++ je.. bhagia idup..smua lec knal.. heheheh

0wh bulan said...

nurse yea?. best nyer. nti ssye nk jadik nurse jgk lah. yeah. haha.

Cik Akma said...

uittt kwn2 sume comel2 cm frhanaa jgkkk laa ;)

farhana said...

D|N
AKU SETUJU! ;)

farhana said...

azaliah
a'ah mmg rimas u...
kelas i mmg rmai
;( hemm

farhana said...

tarbond
x selesa lngsng la tabon
huhu

farhana said...

atok
haha :P

farhana said...

sophie
la yeker yunk?
beshnye
30** something tu mksdnye apa?
haha

farhana said...

owh bulan
eh jgnlah jdi nurse yunk, jdila doktor
hehe ;)

farhana said...

akma
aha! thnx dear ;)

Anonymous said...

nurse oh nurse saya sakit...

tarbond said...

oih.. mane pg chatbox ko?? xle ak nk ngarot2!!

farhana said...

sakit pi la hospital ;DD

farhana said...

ala tarbond mlsla nk open chatbox aq, komen kt sini jerla
kn bole ngarot2 jugak ;D

syaquost eichizen said...

tgk mke anda mse tgh mkn tu comel..
hohohoho..

p/s: meja kecik? ana bwk la meja study yg beso dri rumah.. >.<

farhana said...

hak2 bykla.. meja nk bwk dri uma mmg alamatnya x sempat dtg kelas la +)

tarbond said...

sini leceh doo.. nk kene msk2n id bagai.. ak bkn ade blog2 pn.. aler.. x fun-x fun!!

farhana said...

Buat arr blog sndiri ko ni :P bru fun!!! aku xnk bukak chatbox sebb aku xde mse nk lyn msj2.. schedule aku skng dah ketat wooo, mls arr..

psss klo nk borak ngan aku g la add kt ms or ym?

tarbond said...

lol.. blog ak.. da nk siapp.. hahaha... wait n see!