April 6, 2009

aWard pink and lelaki berbaju pink

Kadang2 lelaki yang pakai baju pink ni tak semestinya tak macho kan..But in my opinion, diorang nampak cute jer..takde la nampak macam Lembut. Tapi ade juga sesetengah orang tu cakap..

"Eee ko pakai baju wane pink? Tak macho la.."
"Tu baju warna perempuan la bro..tak sesuai ngan ko.."

Haha ikut kesesuain seseorang lelaki tula sebenarnya..klo die sesuai pakai baju wane pink mmg sesuai..klo tak sesuai tak payah pakai..janganla fikir baju warna pink ni untuk gegurl je eik..mcm gambar kat bawah ni ,contohnye la..

hehe Ouh Lee Min Ho.. die sangat cute!! :D

Tetibe aku terfikir nak buat entry mengenai lelaki pink ni sebab otak aku tengah gyle pink sekarang ni..haha~ Lalala sesekali buat entry tentang pink tak salah..Kepada jejaka2 diluar..ada berani pakai baju wane pink?? ;p Tak berani punye..mihehe..:-)


And2 Award Ni from Marz Sayang! =) Dia sngt comel juga mcm sis i..haha thnx dear..Award ni to all my follower..amek taw..klo tak amek cepuk kang..:)

Second award:
gyle pink r..beshnye dapat award pink!

######

Third Award:
Dan award I tujukan kepada kawan2 I :

*Anith
*adda
*Hasanah
*kak hazatul nabila
*kak akma
*sindadila
*kak ain
*cik manis
*kak Zahra
*syaquost

####

And diz award plak from anna sayang..my new best buddy! thnx sayang..muah! :)

4th award:
Diz one 4 my besh friend yang sebaya umo ngan aku kat blog nih..u r de besh!

*anith
*adda
*far

Diz one plak 4 my friend yang kurang sebaya umo ngan aku kat blog nih..hehe u r de besh too!

*Cenh
*Marz
*kak akma
*Sindadila
*kak ain
*kak hazatul nabila
*cik manis

Take eyh sayang..amek jangan tak amek..
Dan award yang second tu juga wajib keatas anda..hukumnya wajib and wajib..kalau membantah maksudnya derhaka..[pss memandai je ckp derhaka, hehe]kerana korang da jadi follower ku..haha :D take yah!

20 comments:

farahin said...

thnx sayang..
appreciate it!

haha i rase kadang2 lelaki baju pink ni klaka and cute! klo muke cute la..hehe x)

farhana said...

shame2..:)

~syaQuost~ said...

mane aku??
==

*sigh..
kecewa aku (background jalan sorang diri dalam gelap sambil disuluh sebutir cahaya)

~syaQuost~ said...

aku comel.. jadi aku kena pakai baju pink la.. hahaha..

~cik manis~ said...

thnks yunk!
sis dh la suke kaler pink :)

farhana said...

~syaquost~
haha sorry lpe nak listkan
saya da listkan namamu..amek taw..

^_^

hoho comel? mmg pon :p

farhana said...

~cik manis~
aha take je sis..u dialu -alukan syg..
^_^

miss anith said...

hehe..fana..
thanks..
trharu la nme aku ko ltak tas skali..
oh fana kwn dnia akhrt aku.. :)

~cik manis~ said...

wahh,
sgt terharu la yunk.
thnks byk2 eh?
nnt i tempek kat blog
:)

nia salina said...

i think guys who wear pink looks cute

Hazatul Nabila said...

teruskan berblog,na mengikuti pkembgn blogmu~

.chocolatevanilla. said...

haha i ase comel jaa boy yg pkai nju pink suke ahh nmpak jambu gilaa haha.
ehh byk nya award thanx:)

farhana said...

anith
shame2..x)
haha tula ko sorang jela sahabat and geng sama skola ngan aku kat dlm blog ni..ko rajin wat blog tapi kwn2 yg len x rajin nak wat..
huhu sebb tu name ko atas skali..
mesti meriah klo ade kawan2 skola yg len..kan2?
ngehehe~

yup sampai dunia akhirat taw..
thnx jadi best buddy aku anith! :)
cayang ko..

farhana said...

~cik manis~
haha no biggie sis :)

nia salina
that's rite my dear..hehe

farhana said...

hazatul nabila
thnx sis na..i pon akan ikuti blog u

hehehe :)

.chocolatevanilla.
haha tula i pon pikir macam tu..
same2 my dear :)

Cik Akma said...

thanx sygss
haha akak take later aw
bz bz haha ;)
mwahx

miss anith said...

hehe..
thanks fana :)

ღ Heartphilia Marz ღ said...

waaa syg .
:D
i dpt award lg ya ?
hihih

Hazatul Nabila said...

anda ditag dear! hehehe!!!!

farhana said...

cik akma
shame2 sis akma
okey2 :)

miss anith
hehe no biggie anith =)
u r most welcome

heartphilia marz
a'ah amek syg
grab jangan tak grab

nazatul nabila
ok sis na nanti i jawab =)
thnx..hehe